Florin Minune

Florin Minune - Nu mai esti pe locul 1 lyrics

Your rating:
Esti mare dusmanos si invidios stai in banca ta nu te agita, ca stie toata lumea care e valoarea mea.Ce iti spun acum nu este gluma, noi venim tare din urma, iar tu Guta pentru noi esti veteran de razboi.



Ref: Locul 1 numai 1 nu mai esti pe locul 1 ca stim bine amanadoi ai cazut pe locul 2 X2



Cat te-aud tot pe la chefuri ma dezamagesti, se pare ca timpul trece repede si te ramolest, degeaba dai bila neagra Guta de la tine, ca lumea ne da bila alba si stie mai bine, numai canta inainte esti cu ochii dupa bani daca banul nu iti vine nici valoare n`ai, crezi ca esti numaru` 1 si crezi ca ai minte multa, lasa lumea sa decida ascultati lume cum canta : " 1 2 3 si.. vreau sa cante lautarii...... etc" 



Nu te supara pe valoarea altora...nu tinem pasu` cu tine ca ne facem de rusine ai pierdut si locu` 2 mergi ca racu` inapoi ca vocea ta ti`o fac aia de la Ama.



Ref x2



Nu te lauda priveste in urma ta cin` te`a ridicat cin`te`a`ncoronat cine ti`a dat valorea, Nicu de la Plenita, l`ai lovit in spate cu perversitate cand a fost la greu l`ai lovit mereu insa viata`i ca o scara te urca sï te coboara.



Ref x2
Get this song at:
bol.com
amazon.com

Copyrights:

Author: ?

Composer: ?

Publisher: ?

Details:

Language: Romanian

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0 Comments found