Vacanta Mare

Vacanta Mare - Balada lui dracula lyrics

Your rating:
-Dupa cum stiti, aproape in fiecare spectacol de-al nostru am avut cate o balada...De la balada lui Jane Clod Van Dam pana la balada ultimului om, ca am avut si balada unui presedinte, sau nu mai imi aduc eu aminte, oricum, astazi suntem in tema: Balada lui Dracula.. hai fal fal fal!!!

-A fost o data ca-n povesti, a fost intr-o gradina, un biet vampir ce se hranea, sugand hemoglobina!

-Si era unul la parinti, si-avea o periuta, cu care se spala pe dinti...ai inteles ba p*ta?? (Treci acolo)

-Acolo unde noapte se imbina cu pacatul, ca Adrian Nastase, pe rand, cu tot senatul...Se-nalta trist castelul vampirului in noapte, la ceas tarziu cand Gherman probabil suge lapte.Un fulger lumineaza un zid pe care scrie, cu sange:"Fuck you Nelu! I love you fa Marie!". Din cripta-i funerara, vampirul se trezeste...si intai beleste ochii; si ce vreti voi nu beleste.

-Din umbra tainicelor bolti el dintii si-i ascute. Ca a mancat. Si-ar bea ceva. Si dup-aceea-ar....

-Fugeau taranii din castel, caci Contele Dracula, i-a prevenit ca daca-i prinde o sa le taie norma.

-Orologiul suna unu si jumate. La castel in poarta nici dracu` nu bate. Si de ce sa bata? Ce? Parca nu stie s-apese butonul de la sonerie? 

-El la poarta se oprea, si din gura glasuia:

-"Dracula, Dracula, iesi mancatia-s ochii!"

-Ce vrei ma?

-Vai Sire, caut ajutor, ca a mea gagica, si-a rupt un picior. Este colea-n vale, vina sa m-ajuti s-o aduc in casa si-apoi poti s-o..

-Fulgeru-i astupa ultimul cuvant, cei doi plecara prin ploaie si vant. Au gasit gagica. Au adus-o-n casa. Focul arde-n soba, cei trei stau la masa!

-Era o fata prea frumoasa, cu forme delicate, avea in schimb o carotida de-un tol si jumatate! Iar Dracula o intreba insinuant pe fata:"Mai doriti si altceva?" "Inc-o prighetata!"

-Dracula o priveste, si-adulmeca usor, caci simte sange proaspat cum curge pe covor. De unde era sange? Aici n-am inteles. Raspunsul...Unul sïngur:

"TAMPOANELE LIBRESS!!!"
Get this song at:
bol.com
amazon.com

Copyrights:

Author: ?

Composer: ?

Publisher: ?

Details:

Language: Romanian

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0 Comments found