Parazitii

Parazitii - Articolul 39 lyrics

Your rating:
CNA-ul este o institutie de stat care are rolul oficial de a monitoriza tot ce misca in audiovizual in Romania shi de asemenea de a concepe cadrul legislativ in care acesta trebuie sa se desfasoare. O intentie laudabila, menita sa pastreze anumite conceptii, directii si statuturi considerate drept sanatoase pentru societatea noastra multilateral nedezvoltata. (...) Se stie insa ca doar intentile sunt perfecte, nu si oamenii. In cazul de fata e vorba de acei oameni care fac parte din CNA si mai cu seama de conceptile, mentalitatile, si interesele celor care fac parte din CNA.



Ridicati la rangul de pedagogi al neamului romanesc, nishte demni urmasi ai lui Pestalotii, cum sigur i-ar fi numit nenea Iancu daca ar mai fi trait, inteleg gresit presupusul rol educativ, uitand ca in adolescenta in loc de sedinte de consiliere pe tema (...) copil-parinte, se serveau ore de dirigentie demagogice sau ca atat de necesarele ore de educatie sexuala de astazi functionau atunci sub forma unor planse rigide, inexpresive si provocatoare de frigiditate timpurie. Probabil dumnealor s-au numarat printre acei copii cu educatie aleasa si abonament la Pif si Barbie, dar asta nu e o scuza ca astazi uita de acei copii care aud de p**a, p*z*a si m**e in ecleziasticele dialoguri conjugale ale parintilor. Trupele de atitudine sociala care trateaza in piesele lor subiecte precum situatia politica, educatia sexuala, coerenta conjugala, sistemul juridic, consumul de droguri, viata de pe strada si multe altele sunt cenzurate in timp ce sedintele de brainwashing in direct administrate zilnic publicului sunt premiate.



Chiar citeam zilele trecute un interviu al lui Bob Dylan in care acesta spunea ca cea mai mare plaga a mass-mediei sunt stirile caci acolo oamenii aud si vad lucruri sau fapte pe care nici macar nu si le-ar fi putut imagina inainte. In urma lor efectul psihologic este devastator iar scuza invariabil aceeasi: "va prezentam lumea asa cum este ea". (...) Reversul medaliei care consta in izvorul negativ de idei nu conteaza pentru domnii de la CNA. 



Un alt exemplu... Videoclipul piesei "Categoria Grea" a fost cenzurat pentru cativa pumni, in timp ce seara dupa ora zece te poti inscrie gratuit la cursurile de violenta si abuz vizual de pe orice canal tv. Si exemplele pot continua.



Asa ca domnilor de la CNA va rog, deschideti bine ochii nu mai confundati rating-ul cu violenta gratuita a mass-mediei sau violenta vulgara cu modul vulgar de a transmite un mesaj. Iar pentru asta, nu va mai opriti in aparente. Pur si simplu, ca in cazul nostru, unele mesaje devin mai pertinente imbracate intr-o forma lingvistica neconventionala. De ce nu recunoasteti ca printre altele legea CNA sufera de sindromul Larry Flint.



Pana la urmatorul album poate lamuriti mass-mediei si noua ce intelegeti dumneavoastra prin indecent, imoral, obscen sau bune moravuri. Sau credeati ca v-ati spalat pe maini cu articolele 34 si 40, nu-i asa? Vedeti, acestea sunt problemele pe care ar trebui sa le intelegeti odata spre binele(?) pe termen lung al din ce in ce mai multor tineri debusolati. Altfel vitorul dumneavoastra (cel putin ca institutie) va arata ca in bancul acela cu Bula care intr-o seara, intorcandu-se de la discoteca cu proaspata lui cucerire era in scara de bloc, gata de actiune cand aceasta il intrerupe shi ii zice "Stii, mama mi-a zis sa spun 'nu' la absolut tot ce mi-ai cere tu". Iar Bula, genial, ii da replica "Auzi, ai avea ceva impotriva sa-mi sugï p**a?"
Get this song at:
bol.com
amazon.com

Copyrights:

Author: ?

Composer: ?

Publisher: ?

Details:

Language: Romanian

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0 Comments found