Sud Sound System

Sud Sound System - Aceta lyrics

Your rating:
Zaka'
Quarche cosa intra de mie se aceta sine denta aceta, muta gente considera cossa lecita lu statu ca subbra ogni parte ci specula.
Tie cani stati arretu sai, tie ca ni stati arretu ormaai nu se accorgenu mica ca su pesciu de nu velenu cu na bella facce de nanzi ma cu nu scheletrru de retu fannu finta ca te pensanu fannu finta ca te sentenu, l'importante e' ca pe le elezioni ni stati arretu sai porta pe porta campanieddrhu pe campanieddrhu signora se ci hai votare nu sai votame a mie e dai ca su sinceru, ca su onestu ma ieu dicu lampu allu maegliu. Quarche cosa intra de mie se aceta...

Aceta intra aceta fore ete na corrosione letale ccu le parole fiacche nu 'nci riescu a limitare cio' ca pensu cio' ca dicu esse pe primu prima de lu slogan tou ca e' superlativu, inchi le strade inchi le chiazze dde manifesti efficaci e perfetti, stringi na manu stringine doi cacali poi su tutti toi un patto per la regione un impegno per il meridione e tie addhru stai giovane vagnone nu dire ca la politica nu te interessa nu ni interessi perche' ogne cosa ca facenu se reota su nui stessi.

Quarche cosa intra de mie se aceta...

Ne uei culu ne uei o tie politicante de la gente ca sta soffre, de la gente ignorante, de la gente ca sta sbatte de la gente ca sta cerca na soluzione pe li fatti soi.

Quarche cosa intra de mie se aceta...
Get this song at:
bol.com
amazon.com

Copyrights:

Author: ?

Composer: ?

Publisher: ?

Details:

Language: Portuguese

Share your thoughts

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0 Comments found